Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، مرتضی رضایی با حضور در برنامه گفت و گوی ویژه خبری سه شنبه شب شبکه دو سیما افزود: نهاده‌های ذرت و سویا در چند ماه گذشته به طور کامل در اختیار همه تولیدکنندگان مرغ‌های اجداد، مادر و گوشتی قرار گرفته و مشکلی در زمینه تامین نهاده‌ها و تولید جوجه‌های یک روزه وجود نداشته است.

وی گفت: پس از ایام عید، 124 میلیون قطعه جوجه تولید کردیم و از این تعداد، حدود 114 میلیون جوجه ریزی ثبت شده داریم و این به معنای آن نیست که 10 میلیون جوجه، گم شده است، زیرا در برخی موارد، بیشتر از ظرفیت، جوجه ریزی می‌کنند و به آن‌ها اجازه ثبت آن تعداد بیش از ظرفیت را نمی‌دهیم؛ آن‌ها به اندازه پروانه جواز خود اجازه دارند نهاده تحویل بگیرند و جوجه ریزی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تقاضا در زمینه جوجه ریزی به شدت بالا رفته و این علامت بسیار خوبی برای آینده گوشت مرغ کشور است.

معاون امور تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی اضافه کرد: اگر قیمت جوجه، افت کند، نگران کننده است، زیرا در این صورت ممکن است تخم مرغ یا جوجه را معدوم کنند یا گله‌های مادر را حذف کنند، اما اکنون در چنین شرایطی نیستیم.

رضایی گفت: مشکلاتی در تامین اجداد و مادر وجود داشته است، ولی با مدیریتی که در سامانه‌ها انجام شده است، مشکلی در زمینه تولید جوجه نداریم.

وی افزود: فهرست همه مرغداران گوشتی که مرغشان را پیش از عید تحویل ندادند مشخص است و همه بازارگاه آن‌ها را خواهیم بست.

معاون امور تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی گفت: در فروردین سال 1398، صد و هجده میلیون و در فروردین امسال 124 میلیون جوجه یک روزه داشتیم.

 رضایی افزود: حدود 24 هزار واحد مرغداری گوشتی در کشور داریم که از این تعداد 19 هزار واحد فعال هستند و در حالت عادی ماهیانه 6 هزار جوجه ریزی می‌کنند.


وی اضافه کرد: آمار دقیقی از میزان قاچاق جوجه‌های یک روزه وجود ندارد.

* مرغداران مجبورند جوجه‌ها را به هر قیمتی بخرند تا تولیدشان کاهش نیابد

دبیر کانون مرغداران گوشتی کشور نیز با حضور در این برنامه با اشاره به مشکلات تولید کنندگان مرغ گفت: مرغداران مجبورند جوجه‌ها را به هر قیمتی بخرند تا تولیدشان کاهش نیابد.

 پرویز فروغی افزود: جوجه‌ها حتی به قیمت هفت تا هشت هزار تومان به تولید کننده می‌رسد در حالی که قیمت مصوب آن، چهار هزار و 200 تومان است و قیمت 17 هزار و 100 تومان مرغ تولید کننده هم بر اساس جوجه چهار هزار و 200 تومانی تعیین شده است.

وی اضافه کرد: مرغداران، ساز و کار نظارتی ندارند و وظیفه نظارت بر عهده دستگاه‌های دیگر است.

 فروغی تاکید کرد: سازمان تعزیرات حکومتی و دیگر دستگاه‌های نظارتی باید با گران فروشی جوجه یک روزه و متخلفان برخورد کنند.

 فروغی دبیر کانون مرغداران گوشتی کشور هم گفت: خیلی از مرغداران، جوجه‌ها را از دلال می‌گیرند و دستشان زیر ساطور دلالان است بنابراین نمی‌توانند دلالان را معرفی کنند، زیرا به جوجه‌های آن‌ها نیاز دارند.

*قیمت جوجه یک روزه باید اصلاح شود

دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یک روزه گفت: قیمت جوجه یک روزه باید اصلاح شود و به حدود پنج هزار و 200 تومان برسد، در این صورت همه جوجه‌ها در اختیار مرغداران قرار می‌گیرد.

 محمدرضا صدیق پور افزود: دو سایت قیمت گذاری داریم که اکنون جوجه یک روزه را از پنج هزار و 800 تا 6 هزار تومان قیمت گذاری می‌کنند و بقیه افزایش قیمت مربوط به واسطه‌هاست.

وی ادامه داد: به طور متوسط قیمت جوجه یک روزه در 9 ماه پارسال حدود هزار تومان بوده است و با احتساب قیمت 6 هزار تومانی کنونی، قیمت میانگین آن در این مدت، دو هزار و 912 تومان بوده است.

صدیق پور افزود: نهاده‌های دامی و دستمزد کارگران ما گران شده است و قیمت هر مرغ مادر از 25 هزار تومان به 60 هزار تومان رسیده است.

*پایین‌ترین جوجه ریزی مادر در سال 1399

استاد دانشگاه تهران و کارشناس حوزه دام و طیور نیز در ارتباط تصویری با این برنامه با بیان اینکه در 10 سال گذشته پایین‌ترین جوجه ریزی مادر در سال 1399 اتفاق افتاده است، گفت: در سال 1390, ماهیانه 880 هزار جوجه مادر ریختیم، اما در سال 1399 ماهیانه 800 هزار قطعه جوجه ریختیم.

حسن مهربانی یگانه افزود: به همین علت امسال با کمبود مرغ و جوجه رو به رو هستیم.

وی اضافه کرد: در سال 1390، نُه میلیون و 746 هزار جوجه؛ سال 1398 برابر 11 میلیون و 863 هزار قطعه جوجه ریخته شده است و درسال 1399 نسبت به سال 1398 حدود 20 درصد جوجه کمتری ریخته شده است.

*باید نهاده‌ها را بر اساس محصول نهایی تحویل دهیم نه جوجه ریزی

سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز هم در ارتباط تلفنی با این برنامه گفت: قاچاق جوجه‌های یک روزه با توجه به شرایطی که وجود دارد و صدایی که جوجه‌ها ایجاد می‌کنند به میزانی که برخی‌ها ادعا می‌کنند، نیست.

حمیدرضا دهقانی نیا با بیان اینکه کل کشفیات قاچاق در مدت دو سال گذشته به سه میلیون قطعه جوجه نمی‌رسد، افزود: این که بخواهیم قاچاق را برای افزایش قیمت جوجه‌ها بهانه کنیم فرار رو به جلو است.

وی با اشاره به اینکه ماهانه 110 تا 125 میلیون جوجه ریزی داریم، اضافه کرد: حتی اگر میانگین جوجه ریزی یک ماهه را 100 میلیون قطعه در نظر بگیریم، این رقم در مدت دو سال، حدود دو میلیارد و 400 میلیون قطعه جوجه می‌شود.

دهقانی نیا افزود: باید نهاده‌ها را بر اساس محصول نهایی تحویل دهیم نه جوجه ریزی.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: جوجه افزایش قیمت کشاورزی قیمت جوجه یک روزه میلیون قطعه میلیون جوجه هزار تومان قیمت جوجه قطعه جوجه جوجه ریزی نهاده ها جوجه ها سال 1399

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۳۷۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت قالب فلزی لبه ۵ با قیمت دلار بالا رفت؟!

آفتاب‌‌نیوز :

قالب‌های فلزی معمولا برای فرم‌دادن به بتن استفاده می‌شوند. بعد از آن‌که بتن خشک شد، قالب را جدا کرده و از بتن شکل‌گرفته در ساختمان‌سازی استفاده می‌کنند. قالب‌های بتنی در بازار با جنس‌های مختلفی عرضه می‌شوند؛ اما کاربردی‌ترین نوع آن‌ها، قالب فلزی بتنی است. قالب‌های فلزی نسبت به انواع دیگر مانند قالب‌های چوبی، دوام بسیار بیشتری دارند. این مدل قالب‌ها را با‌توجه‌به وزن و ابعاد آن‌ها به‌فروش می‌رسانند. با‌توجه‌به نوع قالب، وزن آن متفاوت خواهد بود. در این مطلب، قصد داریم راجع به قیمت قالب فلزی لبه ۵ صحبت کنیم. برای خرید قالب فلزی لازم است تا قیمت آن را از قبل استعلام کنید؛ بدین‌ترتیب، می‌توانید هزینه‌های کلی پروژه خود را تخمین بزنید.

آشنایی با قالب ۱۰۰*۵۰

همان‌طور‌که اشاره کردیم، برای ساخت سازه‌ها نیاز به شکل‌دهی بتن وجود دارد. برای شکل‌دادن به بتن از قالب فلزی استفاده می‌شود. قالب‌های فلزی از اتصال تسمه‌های مجزا به یکدیگر ایجاد می‌شوند. برای ساخت قالب‌های فلزی، ورقه‌ها را در ابعاد مختلف برش می‌دهند و سپس ورقه‌ها به یکدیگر جوش می‌خورند. برای ایجاد لبه، تقریبا ۵ یا ۶ سانتی‌متر از قالب را بریده و به اطراف آن می‌جسبانند. در‌صورتی‌که عرض تسمه جوش‌داده‌شده ۵ سانتی‌متر باشد، به آن قالب فلزی بتن لبه ۵ می‌گویند. در ادامه، راجع به قیمت قالب فلزی لبه ۵ بیشتر صحبت خواهیم کرد.

قالب فلزی ۱۰۰*۵۰ یکی از کاربردی‌ترین قالب‌های فلزی بتن است که استفاده زیادی از آن در صنعت ساختمان سازی می‌شود. این نوع از قالب، دوام و پایداری بسیار زیادی دارد؛ علاوه‌براین، استفاده از آن آسان بوده و سرعت ساخت به‌وسیله آن بالا است. با یک بار خرید قالب فلزی ۱۰۰*۵۰، می‌توانید تا مدت زیادی از آن استفاده کنید. قیمت قالب فلزی ۱۰۰*۵۰ به وزن آن و نوسانات قیمت آهن در بازار بستگی دارد. از‌آنجایی‌که قیمت آهن در بازار به‌طور مرتب در نوسان است، نمی‌توان قیمت دقیقی برای قالب‌ها اعلام کرد؛ بنابراین، لازم است تا قبل از شروع پروژه، لیست قیمت قالب فلزی لبه ۵ را از فروشنده موردنظر استعلام بگیرید.

مروری بر کاربرد قالب ۱۰۰*۵۰

قالب‌های فلزی بتنی برای ساخت ستون در صنعت ساختمان‌سازی استفاده می‌شوند؛ علاوه‌براین، می‌توان از آن‌ها برای ساخت دیوار‌ها و سقف‌ها نیز استفاده کرد. فروشندگان معمولا بعد از خرید، خدماتی را برای حمل قالب‌های فلزی ارائه می‌دهند؛ با استفاده از این خدمات می‌توانید از قالب‌های فلزی بتنی استفاده بهتری داشته باشید. در شرکت تبریز صنعت، می‌توانید قبل از خرید، قیمت قالب فلزی و جک را استعلام بگیرید. این مجموعه انواع قالب فلزی، پلکان موقت، داربست‌های مدولار، قالب نمایان، قالب اکسپوز و ... را به‌فروش می‌رساند.

وزن قالب فلزی لبه ۵

همان‌طور‌که گفتیم، قیمت قالب فلزی ۱۰۰*۵۰ به وزن آن وابسته است؛ به‌همین‌دلیل، این محصول به‌صورت کیلویی فروخته می‌شود و قبل از خرید، لیست وزن و قیمت قالب فلزی لبه ۵ برای خریدار فرستاده می‌شود. قیمت هر کیلو قالب فلزی با‌توجه‌به نوع ورق استفاده‌شده در آن و نوع قالب متفاوت است. قالب‌های فلزی، دو نوع لبه‌تسمه و لبه‌خم دارند. وزن این دو مدل با یکدیگر تفاوت زیادی دارد. قالب‌های تسمه‌ای سنگین‌تر از قالب‌های لبه‌خم هستند. قالب فلزی ۱۰۰*۵۰ را می‌توانید در سه نوع لبه ۵، لبه ۶ و لبه‌خم تهیه کنید. قالب‌های فلزی لبه ۵ سبک‌تر از قالب‌های تسمه‌ای لبه ۶ سانتی‌متری هستند.

نکاتی قبل از خرید قالب فلزی

عوامل متعددی مانند ابعاد، وزن، نوع آلیاژ مورداستفاده در بدنه، قیمت دلار، قیمت روز آهن و ...، روی قیمت قالب فلزی لبه ۵ تاثیر دارند؛ بنابراین، قبل از اقدام برای خرید، این عوامل را بررسی کنید تا خریدی مطمئن‌تر داشته باشید.

قالب‌های فلزی در انواع مختلفی به بازار عرضه می‌شوند. قبل از اقدام برای خرید، این سوال را از خود بپرسید که کدام نوع قالب برای پروژه شما مناسب‌تر است؟ بعد از تحقیق جامع راجع‌به این موضوع، نوع خاصی را انتخاب کنید.

برای خرید قالب، حتما به مجموعه معتبری مراجعه کنید تا نسبت به کیفیت و قیمت ارائه‌شده مطمئن شوید. مجموعه تبریز صنعت یکی از معتبرترین تولیدکنندگان انواع قالب صنعتی در ایران است. در این مجموعه، انواع سیستم قالب‌بندی بر‌اساس نیاز مشتریان عرضه می‌شود. برای استعلام قیمت قالب فلزی و جک، می‌توانید با کارشناسان مجموعه تبریز صنعت ارتباط بگیرید. قبل از خرید، قیمت هر کیلو قالب فلزی با‌توجه‌به لیست ارائه‌شده به مشتریان، قابل استعلام است.

قیمت قالب فلزی لبه ۵ با‌توجه‌به نوع رنگ، نوع جوشکاری، نوع ورقه استفاده شده و قیمت مواد اولیه مورداستفاده متفاوت است.

قالب‌های فلزی بتنی یکی از مهم‌ترین ابزار در صنعت ساختمان‌سازی هستند. این قالب‌ها انواع متفاوتی دارند. با‌توجه‌به ویژگی‌های مختلف هر قالب، قیمت آن تعیین می‌شود. در این مطلب، راجع‌به نحوه قیمت‌گذاری انواع قالب فلزی صحبت کردیم. برای خرید مطمئن، قبل از هر اقدامی لیست قیمت قالب فلزی را از مجموعه موردنظر تهیه کنید و سپس خریدتان را انجام دهید. برای تجربه یک خرید مطمئن، می‌توانید به مجموعه تبریز صنعت مراجعه کنید. این مجموعه یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان انواع قالب‌های فلزی و تخته چندلایی در ایران است.

دیگر خبرها

  • تقاضا برای خدمات cip همچنان بالا است/ روزانه چند نفر از خدمات cip در ایران استفاده می‌کنند؟
  • یک میلیون و ۳۱۸هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری‎های استان انجام شد
  • یک میلیون و۳۱۸هزارقطعه جوجه ریزی در مرغداریهای استان انجام شد
  • قیمت قالب فلزی لبه ۵ با قیمت دلار بالا رفت؟!
  • جوجه ریزی بیش از ۴ میلیون قطعه‌ در واحد‌های پرورش مرغ استان قزوین
  • کهگیلویه و بویراحمد در جایگاه دوم جوجه‌ریزی کشور
  • صادرات مرغ تا پایان سال به ۳۰۰ هزارتن می‌رسد
  • جوجه ریزی ۴ میلیون و ۳۸۰ هزار قطعه‌ای در استان قزوین
  • جوجه ریزی در واحدهای مرغداری به ۲ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۸۷۰ قطعه رسید
  • پیش‌بینی تولید ۴۸۸۰ تن گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان