Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@05:19:12 GMT

قیمت جوجه یک روزه به ۱۱ هزار تومان رسیده است

تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۸۷۹۳۹

قیمت جوجه یک روزه به ۱۱ هزار تومان رسیده است

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور گفت:

محمدعلی کمالی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: قیمت جوجه هر روز افزایش می‌یابد به طوری که به بیش از ۱۱ هزار تومان رسیده است و هیچ نظارتی نیز بر بازار انجام نمی‌شود.

وی افزود: اکنون شش ماه است جوجه بالاتر از قیمت مصوب به مرغداران فروخته می‌شود و همه فشارها و نظارت‌ها بر مرغداران است که مرغ تولیدی را با قیمت بیش از ۱۷ هزار و ۱۰۰ تومان به فروش نرسانند، هیچ حمایتی از مرغداران انجام نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هیچ نظارتی بر واحدهای مرغ مادر وجود ندارد

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور گفت: جوجه یک روزه به اندازه کافی در بازار موجود است اما وجود دلالان نیز مزید بر علت شده که قیمت آن ثبات نداشته باشد، مسئولان توانایی کنترل ۳۰۰ واحد مرغداری مادر در کل کشور را ندارند و این در حالی است که ۱۵ هزار واحد تولیدی مرغ گوشتی را مجبور به رعایت قیمت مصوب کرده‌اند.

کمالی اضافه کرد: لازم است همانطور که مرغدار فقط در صورتی که گوشت را به قیمت مصوب به فروش برساند، جوجه یک روزه و نهاده دریافت می‌کند، لازم است بر مرغداری‌های مادر نیز نظارت شده و به عنوان نمونه با قطع نهاده‌های دولتی، این واحدهای جریمه شوند.

تخصیص ارز برای واردات جوجه تسریع شود

وی تصریح کرد: علاوه بر این لازم است موضوع تخصیص ارز برای واردات جوجه تسریع شود تا اکنون که تأمین جوجه با مشکل مواجه شده تولید کنندگان بتوانند واردات جوجه انجام دهند تا مرغدار نیز مجبور نباشد جوجه را با سه برابر قیمت بخرند.

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور گفت: حتی اگر جوجه نیز با قیمت پنج هزار و ۲۰۰ تومان تأمین شود، قیمت مرغ حداقل باید ۱۹ هزار و ۱۰۰ تومان باشد.

کد خبر 516273

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تخم مرغ مرغ گرم قیمت مرغ نرخ مرغ مرغداری کاهش قیمت مرغ مرغداران قیمت گوشت و مرغ مرغ منجمد جدیدترین قیمت گوشت مرغ شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۸۷۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست پر ایران در سازمان همکاری اسلامی/ نشست دو روزه سازمان همکاری‌های اسلامی در گامبیا روز گذشته پایان یافت

به گزارش قدس آنلاین، این سازمان صدای جمعی جهان اسلام و به منظور حفاظت و حمایت از منافع جهان اسلام برای ترویج صلح بین‌المللی تشکیل شده است. در دو روز گذشته، پانزدهمین نشست سازمان همکاری اسلامی در گامبیا کوچک‌ترین کشور آفریقایی برگزار شد. 

یکی از نکات جالب در این دوره از اجلاس حضور طالبان بود. عبدالقهار بلخی سخنگوی وزارت خارجه طالبان روز گذشته اعلام کرد این گروه به دعوت این سازمان در پانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی شرکت کرده است.

پیشنهادهای ایران برای محاکمه اسرائیل
این اجلاس که با شعار توسعه پایدار کشورهای اسلامی آغاز شد، مسئله توقف جنگ در غزه را دستور کار جدی خود قرار داد.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان هم ضمن حضور فعال در این اجلاس به رایزنی‌های فشرده و ارائه طرح‌های پیشنهادی از سوی جمهوری اسلامی ایران پرداخت. 

امیرعبداللهیان در دیدار با حسین ابراهیم طه، دبیرکل سازمان همکاری اسلامی پیشنهادهایی مبنی بر اقدام دبیرخانه سازمان برای مستندسازی جنایات رژیم اسرائیل، ایجاد واحدی برای رصد جنایات رژیم صهیونیستی و انجام تحقیق و تفحص بین‌المللی برای محاکمه سران جنایتکار این رژیم را مطرح کرد. 

این پیشنهادها مورد استقبال حسین ابراهیم طه قرار گرفت و ضمن ابراز خرسندی گفت: آمادگی کامل دبیرخانه سازمان را تحت مسئولیت خودم برای همکاری با ایران اعلام می‌دارم و بر پیگیری تجاوزات رژیم اسرائیل اهتمام ویژه خواهیم داشت.در ادامه وزیر امور خارجه کشورمان ضمن حضور در جمع خبرنگاران با اشاره به شعار این نشست، گفت: علاوه بر مباحث مربوط به توسعه پایدار کشورهای اسلامی، مسئله توقف جنگ در غزه در نشست کارشناسان ارشد و پیش از آن وزرای خارجه مطرح شد و در همین رابطه بحث‌های زیادی در سطح سران و وزرای خارجه رد و بدل شد.وی با بیان اینکه «این روزها احتمال توقف جنگ افزایش پیدا کرده است» گفت: علت این احتمال رایزنی‌ها، تلاش‌ها و فشارهای افکار عمومی و مجموعه شرایطی است که رژیم اسرائیل در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی با آن مواجه شده است. وی در پایان افزود: ملاقات‌هایی با وزرای خارجه برخی کشورها با تمرکز بر موضوع توقف جنگ در غزه داشتیم و امیدواریم شرایطی برای ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه و جابه‌جایی ساکنان غزه به‌سمت مناطق و منازل خودشان فراهم بشود.

دیدار وزیر با همتایان سیاسی 
از جمله ملاقات‌های امیرعبداللهیان، دیدار با هاکان فیدان همتای ترکی خود بود. 

امیرعبداللهیان از تصمیم دولت ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با رژیم صهیونیستی، قدردانی کرد و این اقدام را مهم دانست. همچنین ضرورت ایفای نقش نیرومندتر کشورهای اسلامی به‌ ویژه ایران و ترکیه در حمایت از فلسطین را یادآوری کرد. در ادامه این گفت‌وگو هاکان فیدان گفت: توسعه روابط با ایران در همه زمینه‌ها، از اولویت‌های مهم کشور ماست و از تقویت همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی استقبال می‌کنیم.امیرعبداللهیان در دیگر رایزنی‌های دیپلماتیک، با حسین عوض همتای سودانی هم گفت‌وگو کرد.وی در این دیدار انتصاب وزیر امور خارجه جدید سودان را تبریک گفت و تأکید کرد: ما مخالف هرگونه دخالت خارجی در سودان و آماده کمک به برقراری ثبات در این کشور هستیم.
امیرعبداللهیان خطاب به همتای سودانی‌اش گفت: دشمنان سودان جایگاه مهم این کشور را می‌دانند. به همین دلیل سال‌ها برای تجزیه سودان تلاش کردند و اکنون  هم آتش جنگ داخلی را به دامن این کشور انداخته‌اند. ما امیدواریم به‌زودی شاهد بازگشت آرامش و ثبات به سودان باشیم.

حسین عوض همچنین آخرین تحولات و اوضاع این کشور را برای همتای ایرانی خود تشریح کرد.

دعوت برای رسمیت بخشیدن به فلسطین
در پی اقدامات مشترک کشورهای عضو این سازمان مبنی بر دفاع از حقوق مشروع فلسطین، بیانیه‌ای از سوی سازمان همکاری اسلامی در این باره منتشر شده است. در این بیانیه آمده است:  سازمان همکاری اسلامی کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسد و از این تصمیم به عنوان گام مهمی که با قوانین بین‌المللی و قطعنامه‌های سازمان ملل همخوانی دارد، حمایت می‌کند. همچنین برای دستیابی ملت فلسطین به حقوق مشروع خود، از جمله حق بازگشت، تعیین سرنوشت و تجسم تأسیس کشور مستقل فلسطینی در مرزهای چهار ژوئن ۱۹۶۷ با پایتختی قدس کمک می‌کند.بیانیه نهایی اجلاس هم شامل پیشنهادهایی برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین است.

خبرنگار: فاطمه کامیاب

دیگر خبرها

  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل
  • یک میلیون و ۳۱۸هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری‎های استان انجام شد
  • یک میلیون و۳۱۸هزارقطعه جوجه ریزی در مرغداریهای استان انجام شد
  • کهگیلویه و بویراحمد در جایگاه دوم جوجه‌ریزی کشور
  • دست پر ایران در سازمان همکاری اسلامی/ نشست دو روزه سازمان همکاری‌های اسلامی در گامبیا روز گذشته پایان یافت
  • فرصت سه روزه برای فروش خودرو‌های برقی وارداتی/ با کمتر از ۲ میلیارد تومان کدام خودروی برقی را می‌توان خرید؟
  • بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید
  • ثبات قیمت مرغ در بازار همدان 
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران؛ یکشنبه ۱۶ اردیبهشت