Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی از تصمیم مشترک مجلس و دولت مبنی بر ثبات قیمت مرغ با اشتفاده از تامین به موقع نهاده دامی و کنترل قیمت جوجه های یک روزه خبر داد.

گروه کشت وصنعت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ چند روزیست که عرضه هر کیلو مرغ دولتی در سطح بازار با نرخ ۳۱ هزار تومان انجام می‌شود و طبق آخرین برسی‌های میدانی، پس از اعلام قیمت مصوب جدید، گوشت مرغ کاهش قیمت قابل توجهی را تجربه کرده است، به طوری که اکنون  قیمت هر کیلو مرغ آزاد از ۴۰ هزار تومان به ۳۳ هزار تومان کاهش پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



با وجود این تفاسیر اما وضعیت در ساختار توزیع مرغ به شکلی دیگر در حال رقم خوردن است؛ چندی پیش «رضا مبصری» دبیر انجمن تولیدکنندگان زنجیره‌ای گوشت مرغ طی مصاحبه‌ای عنوان بیان کرده است که هنوز نرخ جدید مرغ به صورت رسمی و کتبی اعلام نشده و این مسئله فقط در رسانه‌ها اعلام شده است؛ در حالی که روند قیمت‌گذاری باید توسط ستاد تنظیم بازار به صورت کتبی ابلاغ شود.

با پیگیری‌های انجام شده از سوی خبرنگار بازارنیوز، مشخص گردیده است که مسئولین وزارت جهاد کشاورزی هنوز به جمع بندی نهایی برای تایید قیمت جدید مرغ نرسیده‌اند و اکنون این مصوبه در حال برسی از سوی معاونت‌های امور تولیدات دامی، دفتر بازرگانی داخلی کالا‌های کشاورزی و معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی قرار دارد.

 «محمد جواد عسکری» رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با بازارنیوز به آخرین وضعیت برسی این مصوبه و نظارت کمیسیون بر شرایط بازار مرغ اشاره و پیرامون این مسئله اظهار کرد:کمیسیون کشاورزی جلسات متعددی را با وزیر جهاد کشاورزی در خصوص آخرین وضعیت بازار مرغ داشته است، اکنون مجلس و دولت تصمیمی مشترک مبتنی بر ثبات قیمت مرغ از طریق تامین به موقع نهاده دامی و کنترل قیمت جوجه یک روزه را در دستور کار خود قرار داده‌اند.

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس افزود: تامین نهاد‌های دامی برای مرغداران از اهمیت ویژه‌ای برای وزارت جهاد و کمیسیون کشاورزی برخوردار است؛ پیرو همین مسئله معاونت پشتیبانی جهاد کشاورزی اعلام کرده است که درحال حاضر ۱ میلیون ۲۰۰ هزار تن نهاده دامی در انبار‌های بنادر دپو شده است که به خاطر پاره‌ای از مشکلات حمل ونقل تا کنون به دست مرغداران نرسیده، اما با پیگری‌های انجام شده از سوی مجلس مشکل حمل و نقل به طور کامل رفع گردیده است.

وی تشریح کرد: اولویت نخست ما، رسیدن به موقع نهاده دامی به دست مرغداران است و اکنون تصمیم نهایی وزارت جهاد کشاورزی هم بر پرورش مرغ  به میزان قابل توجهی استوار است .علاوه بر تامین به موقع نهاده دامی، و کنترل قیمت جوجه یک روزه هم از دیگر مولفه‌های  مهم برای ایجاد ثبات بازار مرغ محسوب می‌شود؛ درخصوص تامین و کنترل قیمت جوجه یک روزه باید این نکته را متذکر شد که اکنون سازمان‌های ذی‌ربط پیرامون این مسئله مشکلی ندارند و حتی اگر این مسئله به شکل قابل قبولی مدیریت شود، نه تنها قیمت مرغ ثابت خواهد ماند بلکه شاهد کاهش قیمت قابل توجه این کالا هم خواهیم بود.

عسکری در پایان تاکید کرد: کمیسیون کشاورزی مجلس به دنبال این است که که نرخ مرغ را روی قیمت ۲۴ هزار تومان ثابت نگهدارد؛ علاوه بر این مجلس برای حمایت بیشتر از مصرف‌کنندگان در نظر دارد که با اتخاذ تدابیری نرخ مرغ را به سمت کاهشی شدن سوق دهد . درحال حاضر قدرت خرید مردم به دلیل شرایط اقتصادی کشور به شدت کاهش یافته و  مجلس به دنبال این است  که دیگر صف‌های طولانی مرغ به مانند گذشته تکرار نشود.

پایان پیام//

برچسب ها: قیمت مرغ ، وزارت جهاد کشاورزی ، ساداتی نژاد ، نهاده دامی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000PW4

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: قیمت مرغ وزارت جهاد کشاورزی ساداتی نژاد نهاده دامی کمیسیون کشاورزی مجلس وزارت جهاد کشاورزی موقع نهاده دامی کنترل قیمت جوجه جوجه یک روزه قیمت مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۲۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل تامین منابع اعتباری پروژه راه آهن لرستان حل شد

به گزارش خبرنگار مهر، محسن منصوری ظهرسه‌شنبه در حاشیه بازدید از پروژه راه آهن لرستان، اظهار داشت: این پروژه ضمن انتفاع مردم لرستان اهمیت منطقه‌ای دارد و جزو کریدورهای اصلی است، دسترسی به مسیرهای ریلی را تسهیل می‌کند و با جدیت دنبال شده است.

وی عنوان کرد: بخش خوبی از پروژه پیش رفته است و بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

معاون رئیس‌جمهور در ادامه سخنان خود با بیان اینکه بخش زیادی از بار مورد نیاز از طریق بندر امام وارد کشور می‌شود و بیش از ۶۰ میلیون تن بار از منطقه باید جابجا شود، گفت: زیر ساخت و امکان جابجایی بار بسیار پایین است که با راه آهن میزان ظرفیت جابجایی افزایش می‌یابد.

منصوری، بیان داشت: با تاکید رئیس جمهور و مصوبه سفر، کار در پروژه راه آهن لرستان سرعت گرفت و تا اسفند پارسال پیشرفت مطلوبی داشت اما به دلیل محدودیت منابع دچار افت و پس از آن در اجرای پروژه تأخیر ایجاد شد.

وی با تاکید بر اینکه پروژه سنگین است و منابع مالی بسیاری نیاز دارد، افزود: با استفاده از ۱.۲ میلیارد منابع دفتر مقام معظم رهبری در قالب صندوق توسعه و پیگیری رئیس جمهور، تأمین منابعی از محل تهاتر نفت انجام شده است.

معاون رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه فرآیند تبدیل نقدینگی با تأخیر مواجه است، ادامه داد: پنجشنبه گذشته جلسه‌ای با نظر رئیس‌جمهور در سطح ملی برگزار شد که در اسرع وقت محموله مناسب نفت برای تأمین منبع مالی این طرح در نظر گرفته و تحویل پیمانکار شود، این فرآیند آغاز شده است و به زودی در تأمین منابع تسهیل می‌شود، با این وجود ما نگذاشتیم کار برای تأمین منابع مالی پروژه تعطیل شود.

منصوری در ادامه سخنان خود با تاکید بر اینکه چون اعتبار به روز شده طرح بالای ۵۰۰ هزار میلیارد ریال است بنابراین تأمین منابع ارزی آن ضروری است، عنوان کرد: فرآیند عملیاتی تهاتر نفت برای پروژه آغاز شده است، منابع بودجه عمومی را نمی‌توانیم وارد این پروژه کنیم، چون زمانبر است، منتهی با این حجم کار و تجهیز کارگاهی که صورت گرفته با تلاش شبانه روزی باید اختصاص منابع متناسب با اجرای پروژه باشد.
وی با بیان اینکه راه آهن لرستان پروژه ملی و بین المللی است و شمال به جنوب را تکمیل می‌کند و دستور رئیس جمهور این است که کار دنبال شود، گفت: مجموعه وزارت راه پنج پروژه ریلی را در دستور کار دارد که راه آهن لرستان یکی از آنها است، موضوع تأمین منابع پروژه حل شده است و همه جدی هستیم کار را تکمیل کنیم.

معاون رئیس‌جمهور با بیان اینکه با پیگیری استان و وزارت راه پای کار هستیم و بعد از این سفر جلسات عملیاتی را در این رابطه برگزار می‌کنیم تا تهاتر نفت با ورود اعتبار از محل استیجازه رهبری و تخصیص ارز صورت بگیرد.

کد خبر 6099277

دیگر خبرها

  • کشاورزی در خطر اپیدمی! مجلس به دنبال حل مشکل واردات نهاده‌های کشاورزی
  • رفع تداخل ۲۱۹۷ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • مشکل تامین منابع اعتباری پروژه راه آهن لرستان حل شد
  • استقبال دانشگاه آزاد از ایده‌های نو در حوزه کشاورزی، دامی و شیلات
  • دست کوتاه تولیدکنندگان در تامین مواد اولیه/ راه پر پیچ و خم است!
  • صادرات ۷۴ تُن محصولات کشاورزی از استان قزوین
  • صادرات ۷۴ تن محصولات زراعی، دامی و آبزیان در استان قزوین
  • کهگیلویه و بویراحمد در جایگاه دوم جوجه‌ریزی کشور
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • برگزاری اولین اردوی جهاد دامپزشکی در خرم‌دره