Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس دوم کمیسیون کشاورزی مجلس در انتقاد از معدودسازی جوجه‌های یک روزه، نیت اصلی معدوم سازی را افزایش قیمت مرغ و تخم مرغ و به هم ریختن بازار و تهدید امنیت غذایی مردم دانست از اعلام آمادگی مجلس و کمیسیون کشاورزی در راستای جلوگیری از تکرار اقدامات اینچنینی خبر داد.   به گزارش ایسنا، علیرضا عباسی با اشاره به اینکه در روزهای اخیر به بهانه کمبود و گرانی نهاده‌های دامی و دان مرغ، عده‌ای تولیدکننده‌نما اقدام به معدوم سازی جوجه‌های یکروزه کرده‌اند؛ گفت: تصاویر و کلیپ‌هایی مبنی بر معدوم‌سازی هزاران قطعه جوجه یک روزه توسط این افراد در فضاهای مجازی دست به دست چرخانده می‌شود تا آرامش روحی جامعه را بر هم زده و باعث انزجار مردم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد اظهار کرد: نظام ما اسلامی است و در مکتب اسلام روایات متعددی مبنی بر رعایت حقوق حیوانات در دین مبین اسلام وجود دارد. پیامبر اکرم (ص) در بیانی فرمودند ”هر حیوانی - پرنده یا جز آن - کـه بـه ناحـقّ کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد.” همچنین امیرالمومنین (ع) به عُمال خود نسبت به احترام به درختان و حیوانات هنگام حضور در شهرها برای اخذ مالیات و خراج تذکر می‌دادند. ایشان به آنان می‌فرمودند زمانی که برای اخذ زکات می‌روید، مراقب باشید شاخه درختی نشکند و حیوانی که در حال آب نوشیدن است، نترسد تا فرار کند و اگر گوسفندی به عنوان زکات دریافت کردید، آرام به مقصد برگردید تا حیوان دچار ترس نشود.   این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس در انتقاد از معدوم کردن جوجه‌های یکروزه گفت: این اقدام از نگاه انسانی و اسلامی ایراد اساسی دارد. نمی‌توان با توجیه اقتصادی آن را پذیرفت. کارشناسان دینی صراحت دارند که نداشتن صرفه اقتصادی توجیه قابل قبولی برای کشتن جوجه های زنده نیست و این کشتن و معدوم کردن شرعا حرام است. در جهان غرب و نظام سرمایه داری که سودآوری در اولویت است اقداماتی مثل جوجه کشی و به دریا ریختن گندم با منافع اقتصادی توجیه می‌شود اما قطعا در نظام اسلامی نمی‌توان این توجیهات نظام سرمایه داری را پذیرفت و اعمال کرد.   عباسی نیت اصلی معدوم سازی جوجه های یکروزه را افزایش قیمت مرغ و تخم مرغ و بالتبع آن به هم ریختن بازار و تهدید امنیت غذایی مردم دانست و گفت: این کار غیر انسانی با ادعای کمبود و گرانی نهاده‌های تولید صورت می‌گیرد. ولی نیت اصلی آن افزایش قیمت مرغ، تخم مرغ و جوجه یک روزه به دلیل کمبود آن در کشور و به هم ریختن بازار و تهدید امنیت غذایی مردم است.   وی درباره وظایف وزارت جهاد کشاورزی در این مورد گفت: وزارت جهاد کشاورزی باید وظایفی از جمله تامین نهاده و تحویل اعتباری نهاده‌ها به تولید کنندگان واقعی، اعطای تسهیلات مناسب و تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی، خرید قراردادی از تولید کنندگان، خرید مرغ مازاد تولید کنندگان، حذف ممنوعیت صادرات مرغ و تخم مرغ، حذف عوارض صادرات مرغ و تخم مرغ، فراهم نمودن امکان صادرت جوجه یکروزه و تخم مرغ نطفه‌دار و خرید جوجه‌های مازاد را با جدیت پیگیری نماید و با انجام این کارها بهانه انجام این گونه کارهای خلاف شرع و عرف را از معدود تولید کننده نما بگیرد. تماشاخانه درس‌هایی از متروپل و پلاسکو؛/ وقتی‌ ۱۰۰ها متروپل در زلزله تهران فروبریزد چه بر سرمان می‌آید؛ ۳ تا ۶ روز، این اعداد را به خاطر بسپارید (فیلم) ببینید| خاطرات طنز مرحوم دعایی از مجلس: از مشروبات اقلیت تا فراکسیون مه پیکران فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کمیسیون کشاورزی افزایش قیمت مرغ مرغ و تخم مرغ جوجه های یک معدوم سازی یک روزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۶۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی تولید پنج میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در استان

به گزارش خبرگزاری مهر، اکبر فتحی روز یک شنبه در جمع خبرنگاران، به تغییرات قابل توجه کشاورزی استان در حوزه زراعت در سال ۱۴۰۳ اشاره و اضافه کرد: طبق برنامه الگوی کشت ابلاغی برای امسال سطح زیر کشت محصول گوجه فرنگی و برخی از محصولات صیفی و سبزیجات نیز به طور محسوسی کاهش می‌یابد.

به گفته وی در هدف گذاری انجام شده برای سال جدید، سطح زیر کشت محصولات زراعی در دیمزارها افزایش خواهد یافت، اما در مزارع آبی با توجه به برنامه ریزی که در زمینه کاهش مصرف آب کشاورزی در دست اجراست، سطح زیر کشت از ۱۹۱ هزار و ۴۸۷ هکتار به ۱۷۹ هزار و ۸۱ هکتار کاهش خواهد یافت.

فتحی با پیش بینی تولید پنج میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی آذربایجان شرقی در سالجاری، گفت: پارسال با تلاش بی وقفه کشاورزان و بهره برداران و اجرای طرح‌های مختلف وزارت جهاد کشاورزی و همت متخصصان و کارشناسان موفق به تولید چهار میلیون و ۴۳۸ هزار تن محصولات کشاورزی شدیم که از این میزان در حوزه زراعت ۲ میلیون و ۵۹۰ هزار و ۷۴۹ تن محصول تولید و به بازار مصرف عرضه شد که در برنامه تحولی امسال این میزان به ۲ میلیون و ۶۰۲ هزار تن خواهد رسید.

وی ادامه داد: افزایش تولید برنامه ریزی شده در حوزه زراعت با اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها، توسعه کشت گیاهان دارویی دیم، توسعه سطح زیرکشت آبی ناشی از اجرا و بهره برداری از طرح‌های آب و خاک در پایاب سدها و پایاب رودخانه مرزی ارس و آیدوغموش به میزان ۱۳ هزار هکتار و افزایش بهره وری عوامل تولید با اجرای کشاورزی حفاظتی، اصلاح الگوی کشت، به زراعی و به نژادی، مکانیزه کردن تولید و کاهش ضایعات، انتقال یافته‌های نوین پژوهشی و تحقیقاتی صورت خواهد گرفت.

فتحی با تاکید بر ضرورت تأمین مالی طرح‌های زیر بخش زراعت استان، یادآور شد: در این بخش یکهزار و ۹۱۹ میلیارد ریالی از طریق بخش دولتی و ۸۸ هزار و ۷۱۰ میلیارد ریال از طریق بخش خصوصی نیازمند بودجه است که طبق پیش بینی‌ها برای بخش خصوصی ۷۱ هزار و ۸۸ میلیارد ریال از طریق تسهیلات بانکی و ۱۷ هزار و ۶۲۲ میلیارد از طریق آورده شخصی سرمایه گذار تأمین خواهد شد.

وی با اشاره به برنامه ریزی برای افزایش سطح باغات و گلخانه‌های آذربایجان شرقی به ۱۲۱ هزار و ۷۹۱ هکتار در سالجاری، افزود: انتظار داریم یک میلیون و ۴۴۴ هزار و ۶۷۶ تن محصولات باغی، ۱۵۳ هزار و ۹۲۵ تن محصولات گلخانه‌ای و ۲۴ هزار و ۵۷۴ تن گیاهان دارویی در این راستا تولید شود که نسبت به سال گذشته ۳۱ درصد افزایش را تجربه خواهیم کرد.

فتحی از افزایش تولیدات باغی استان به میزان ۳۸۴ هزار تن برای رسیدن به تولید یک میلیون و ۶۲۳ هزار و ۱۷۵ تن در سال جاری خبر داد و گفت: برای تحقق این جهش تولید اجرای برنامه‌های مختلف پیگیری خواهد شد.

وی از اجرای تعداد هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی خارج از حوضه آبریز دریاچه ارومیه خبر داد و گفت: این پروژه‌ها در سطح ۱۰ هزار و ۷۹ هکتار و با سرمایه گذاری یکهزار و ۴۵۲ میلیارد ریالی در حال اجراست و بیش از ۷۸ هزار و ۳۴۴ میلیارد ریال تسهیلات به این پروژه‌ها تخصیص یافته است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با بیان اینکه هم اکنون ۳۰۰ هکتار پروژه گلخانه‌ای در این استان اجرا می‌شود، اضافه کرد: برای این طرح‌ها ۹۶ هزار و ۵۸۳ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده و ۶۹ هزار و ۱۰۱ میلیارد ریال تسهیلات اختصاص یافته است.

کد خبر 6097633

دیگر خبرها

  • خشک شدن دریاچه ارومیه چالش جدی در شهرستان شبستر است
  • حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند
  • آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش
  • قیمت‌های جهانی مواد غذایی به کدام سو می‌رود؟
  • مزارع کشاورزی که با فاضلاب خام و پساب آبیاری شوند، معدوم خواهند شد/چرخه تصفیه خانه‌ها باید تکمیل شود
  • پیش‌بینی تولید پنج میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در استان
  • مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد
  • طرحی برای اخذ مالیات از دلالی‌های مخرب در بازارهای مختلف
  • اهتمام مجالس آسیا به‌ تقویت ابعاد نظارت همگانی
  • مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شد