Web Analytics Made Easy - Statcounter

با توافق نامه سازمان بسیج سازندگی و وزرات جهادکشاورزی جوجه های یک روزه بین روستاییان البرز توزیع شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک، فروردین ماه سال ۹۹ بود که صنعت مرغ و تولید جوجه یک روزه به دلیل شیوع بیماری کرونا و کاهش تقاضا در آستانه ورشکستگی قرارگرفت. آن زمان اغلب تولیدکنندگان مرغ معتقد بودند که در هر کیلو تولید مرغ، آنها ۲ هزار تومان ضرر می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر افزایش قیمت دانه های سویا و همچنین مواد مغذی که برای مرغ باید تهیه می شد افزایش قیمت داشت اما قیمتی که کشتارگاه از تولید کننده خریداری می کرد با قیمت تمام شده همخوانی نداشت و موجب ضرر و زیان تولید کننده شد.   آن زمان بارها در رسانه های مختلف شاهد گلایه تولیدکنندگان و فعالین این صنف بودیم اما اوج نارضایتی آنها از وضعیت، پس از انتشار گسترده فیلم های معدوم سازی میلیونها جوجه یک روزه توسط واحدهای تولیدی متعدد بیشتر شد.   با انتشار فیلم های معدوم سازی بسیاری از مردم و فعالان رسانه ای به این موضوع واکنش نشان دادند. آنها از بی تدبیری دولت دوازدهم در راستای عدم ساماندهی جوجه های یک روزه اظهار گلایه کرده و آن را نماد بی برنامگی آقایان دانستند.    
                 
  حکایت اما در دولت سیزدهم به گونه ای دیگر پیش رفت، اوایل خرداد ۱۴۰۱ بود که بعد از دفن چند هزار جوجه توسط یکی از واحدهای پرورش مرغ در اردبیل، دادستانی به این موضوع ورود کرد تا عاملان این کار را مجازات و با آنها برخورد کند.    جلال آفاقی معاون اجتماعی و پیشگیری رییس کل دادگستری اردبیل با ابراز تاسف از اقدام یکی از واحدهای پرورش مرغ که بازتاب گسترده ای در فضای مجازی داشت اعلام کرد، دادستان عاملان زنده به گور کردن جوجه ها را تحت تعقیب کیفری قرار داد.     واکنش نائب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس هم به ماجرای معدوم کردن جوجه ها نشان داد که رویکرد جدیدی در راه است، علیرضا عباسی در گفتگو با خبرنگار تیتریک می گوید؛ این کار غیر انسانی با ادعای کمبود و گرانی نهاده های تولید صورت گرفت.   وی نیت اصلی معدوم سازی جوجه های یکروزه را افزایش قیمت مرغ و تخم مرغ و بالتبع آن به هم ریختن بازار و تهدید امنیت غذایی مردم دانست و گفت: نداشتن صرفه اقتصادی توجیه قابل قبولی برای کشتن جوجه های زنده نیست.     آنچه تفاوت دولت سیزدهم را با دوازدهم نشان داد این بود که با معدوم سازی جوجه های یک روزه مقابله و این مسئله مدیریت شد، زیرا با توجه به توافق نامه میان سازمان بسیج سازندگی و وزرات جهادکشاورزی جوجه های یک روزه بین روستاییان توزیع شد.   مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه امام حسن مجتبی(ع) البرز به خبرنگار تیتریک، می گوید؛ ۳۶ هزار قطعه جوجه یکروزه از وزارت جهاد کشاورزی تحویل و میان روستاهای نظرآباد، ساوجبلاغ و جاده چالوس توزیع شد.   وی با اشاره به اهمیت اجرای طرح توزیع جوجه های یکروزه افزود: سه شنبه ۱۷ خرداد هم ۴۰ هزار جوجه دیگر بین روستاییان توزیع شد، که در مجموع آمار تحویل جوجه به مناطق روستائی به ۷۶ هزار قطعه رسیده است.   در ادامه تصاویری از توزیع جوجه های یک روزه بین روستائیان البرز مشاهده خواهید کرد؛                         انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: جوجه های یک روزه معدوم سازی توزیع شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۱۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی یزد از افزایش بیش از ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد در دولت سیزدهم خبر داد و گفت: این اعتبار باید در چارچوب برنامه‌های توسعه‌ای استان و برنامه‌های تحولی دولت هزینه شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد، مجید دهقانی‌زاده با بیان اینکه از اقدامات اساسی دولت در راستای کمک به مجموعه شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، پرداخت عوارض ارزش افزوده است، اظهار کرد: این اعتبار به‌صورت نقد در اختیار آنان قرار می‌گیرد تا خدمات مناسب و در شأن مردم ارائه دهند.

وی تأمین منابع مالی پایدار از محل توزیع عوارض را مساله مهمی برای شهرداری‌ها و دهیاری‌ها دانست و افزود: انتظار می‌رود مجموعه شوراها و شهرداری‌ها به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند تا این اعتبار پرداختی از سوی دولت در چارچوب برنامه‌های توسعه‌ای استان و برنامه‌های تحولی دولت هزینه شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با بیان اینکه مجموعه شهرداری‌ها باید به فکر ایجاد منابع پایدار درآمدی برای خود باشند، تاکید کرد: شوراها و شهرداری‌ها باید بتوانند منابع مناسبی در کنار منابعی که از محل ارزش افزوده نصیبشان می‌شود را در راستای تکمیل طرح و پروژه‌های حوزه شهری و روستایی و همچنین خدمت مناسب به شهروندان به کار گیرند.

دهقانی‌زاده با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان ۹ برابر افزایش پیدا کرده است، بیان کرد: در دولت سیزدهم دولت به کمک مجموعه مدیریت شهری و روستایی آمد تا در این حوزه تحول اساسی ایجاد کند.

وی عوارض توزیع شده بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان را در سال ۱۳۹۹ مجموعاً ۳,۳۸۰ میلیارد ریال عنوان کرد که در این دولت این اعتبار بیش از ۹ برابر افزایش یافته است و افزود: عوارض توزیع شده بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان در سال ۱۴۰۲ نیز به مبلغ ۳۰ هزار میلیارد ریال رسیده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد از دلایل رشد این منابع در دولت سیزدهم را تدابیر اندیشیده شده در قالب ستاد درآمد و تجهیز منابع و مساعدت‌های استاندار و نمایندگان مردم شریف استان در مجلس شورای اسلامی در انتقال تعدادی از پرونده‌های مالیاتی شرکت‌های یزدی به استان و نیز تلاش‌های ارزشمند دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط به ویژه اداره کل امور مالیاتی دانست و گفت: دولت سیزدهم بر تأمین منابع مالی پایدار و عدالت محور در کشور تاکید دارد.

کد خبر 751181

دیگر خبرها

  • مقاوم‌سازی ارزی؛ طرحی که به سه واقعیت بازار توجه می‌کند
  • تذکرکاظم صدیقی به دولت درباره برخورد با مردم!
  • ۶ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی البرز ایمن‌سازی شد
  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • قصه فاضلاب بندرعباس و تدبیر دولت ‌برای پایان بی‌تدبیری‌ها
  • صادرات مرغ تا پایان سال به ۳۰۰ هزارتن می‌رسد
  • ماجرای یک مناسبت جدید و مهم در تقویم عربستان
  • جوجه ریزی در واحدهای مرغداری به ۲ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۸۷۰ قطعه رسید
  • پیش‌بینی تولید ۴۸۸۰ تن گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان
  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟